25 jaar getrouwd!


Fivetune

Je kunt het je moeilijk voorstellen, 25 jaar getrouwd zijn. Zeker wanneer je nog maar net begonnen bent aan een relatie en nog niet helemaal gewend bent aan elkaar, is het nog een onvoorstelbaar concept, 25 jaar getrouwd zijn. En toch zijn alle relaties die zover gekomen zijn daar begonnen. Tegenwoordig lijkt het alsof relaties nauwelijks bestand zijn om dat doel überhaupt te bereiken, 25 jaar getrouwd zijn. Relaties waarbij dat toch lukt moeten wel heel bijzonder zijn, en tussen twee mensen zijn die bijna perfect bij elkaar passen. Als dat zo gezegd wordt, denk je toch, dat is wel heel makkelijk gezegd, en een vrij geïdealiseerd beeld. Mensen die al 25 jaar getrouwd zijn, hebben óf iets tegen scheiden, of hebben genoeg doorzettingsvermogen en liefde voor elkaar dat ze het zo lang samen hebben volgehouden. Meer informatie? Bezoek de website jilster.nl/25-jaar-getrouwd.

Een cadeau voor 25 jaar getrouwd zijn

25 jaar getrouwd is een belangrijke mijlpaal, en dat verdient een mooi cadeau dat past bij de gelegenheid. Maar wat kan je in hemelsnaam mensen geven die 25 jaar getrouwd zijn? Het is bijna onmogelijk om daar nog een origineel cadeau voor te verzinnen. Ze hebben immers al 25 keer samen hun jubileum gevierd, en dat zijn al 25 sets aan cadeaus, om nog niet te spreken van alle verjaardagen, kersten en sinterklazen die ze hebben gevierd. Dat zijn een heleboel cadeaus, en de kans is groot dat ieder cadeau dat jij verzint al een keer verzonnen en gegeven is. Erg jammer, want 25 jaar getrouwd is wel zo’n gelegenheid waar je iets speciaals zou willen geven dat niet eerder gegeven is. Hoe los je zo’n dilemma op? Gewoon, op het internet zoeken natuurlijk! Altijd een goede plek om inspiratie op te doen, met maffe en onconventionele cadeaus.

Een glossy als cadeau voor 25 jaar getrouwd zijn

Je leest het goed, een glossy is het perfecte cadeau om te geven aan een koppel dat al 25 jaar getrouwd is! Je kunt het helemaal vullen met 25 jaren aan foto’s, verhalen, ervaringen en gelukwensen van vrienden, familie en kennissen.