Bouwafval container


Fivetune

Onmisbaar bij elke verbouwing: de bouwafval container
Bent u aan het verbouwen dan heeft u in de meeste gevallen een hoop bouwafval. Om uw verbouwing snel en zonder ongelukken te laten verlopen is het handig als u snel van uw bouwafval af bent. U kunt dit zelf doen door een aanhanger vol te laden, om vervolgens bij een containerpark weer uit te laden, maar dit kost veel moeite en tijd. Veel handiger is het om een container te huren. Met een bouwafval container profiteert u optimaal van vele voordelen.

De voordelen van het huren van een bouwafval container

• U hoeft enkel het afval af te voeren naar de container. U verliest dus geen tijd door zelf meerdere malen naar het containerpark te moeten rijden.
• De gemeente vraagt ook geld voor de aflevering en verwerking van uw bouwafval. Als u al deze kosten optelt, zult u zien dat u met het huren van een container veel goedkoper uit bent.
• Een standaard model container neemt niet meer ruimte in beslag dan een parkeerplaats en u kunt hem meerder dagen of weken laten staan en wordt gewoon weer bij u opgehaald.
• Doordat u uw bouwafval direct in de container kunt gooien, heeft u altijd een opgeruimde ruimte. Hierdoor voorkomt u ongelukken en vertraging.

Soorten containers

De afvalcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Een model van 3 tot 5 kuub moet voor een standaard verbouwing genoeg zijn. Verwacht u veel meer bouwafval, dan kunt u ook een groter type huren. Ook kunt u kiezen voor een open of een gesloten model. Een gesloten container heeft als voordeel dat uw bouwafval droog blijft en u de container ‘s avonds kunt afsluiten zodat niemand sluikafval in uw container kan storten.

Bekijk voor meer informatie op www.snelbak.nl.