De beste advocaat uit de omgeving van Ede vindt u bij Vallei Advocaten!


Fivetune

Heeft u binnenkort een rechtszaak en zoek u een goede advocaat in de omgeving van Ede? Dan weten wij het beste adres voor u! Bij Vallei Advocaten kunt u terecht voor de beste advocaten en mediators van heel Nederland.

Advocaten uit Ede helpen u met verschillende soorten rechtsgebieden

Dankzij de goede advocaten uit Ede kunnen zij u helpen op specifieke rechtsgebieden. Een rechtsgebied is eigenlijk een soort van gebied wat iedereen heeft en waar iedereen ook recht op heeft. Het is ook iets waar mediators en advocaten bij betrokken kunnen worden. Wij zijn op verschillende soorten rechtsgebieden in te zetten. Zoals arbeidsrecht, Huurrecht, Ondernemingsrecht, Incasso en nog veel meer. Bij Arbeidsrecht kunnen we samen met u en uw werkgever in gesprek gaan om te kijken of de arbeidsovereenkomst wel overkomt met de ARBO wet. In het gesprek wordt er gekeken waar onze cliënt recht op heeft, maar dat het wel realistisch blijft voor de andere partij. Wij doen er alles aan om u te helpen.

Mediation

Heeft u een conflict met iemand en wilt u dit oplossen zonder een derde partij in te schakelen, zoals de rechtbank? Ook hiervoor bent u bij Vallei Advocaten aan het juiste adres. Vallei Advocaten hebben niet alleen maar advocaten beschikbaar, maar ook mediators om u te helpen om een conflict op te lossen. De mediator gaat dan kijken naar de belangen van alle partijen die er betrokken bij zijn en luistert naar allebei de partijen. Hieruit zal er een gesprek ontstaat tussen de twee partijen en gaan zij deze uitpraten met elkaar. De mediator is alleen de begeleider in het gesprek als het uit de hand loopt, maar u en de andere partij moeten samen tot een goede oplossing komen.

Contact

Heeft u ook een goede advocaat of mediator nodig? Bekijk dan de volledige website van Vallei Advocaten via www.vallei-advocaten.nl. Daar vindt u alle benodigde informatie over het bedrijf en onze diensten waar u gebruik van kunt maken. U vindt ook alle contactgegevens op de website indien u contact wilt opnemen met het bedrijf.