De magie van een uitleganimatie


De magie van een uitleganimatie

Als je op zoek bent naar een straaltje magie, dan moet je naar het zuiden van het land. Niet naar dat sprookjesbos, maar naar Eindhoven. Daar, op Strijp-S, is animatiebureau Donker Media gevestigd, uw partner voor uitleganimatie.

Donker Media is een zelfstandig full-service animatiebureau voor uw uitleganimatie. Dat betekent dat zij de productie van een animatie video van A tot Z in hun eigen animatie studio verzorgen. Professionals op het gebied van marketing en communicatie vertalen de wens van de opdrachtgever naar een script en storyboard. Vervolgens gaan de bevlogen en gepassioneerde animatoren aan het werk. Als echte tovenaarsleerlingen brengen zij je wensenlijstje en de gekozen personages tot leven.

Uitleganimatie maken is maatwerk

Bij Donker Media staat voorop dat elke uitleganimatie uniek is. Hoe kan dat ook anders, aangezien elke opdracht een unieke combinatie van product, bedrijf, doelgroep en boodschap omvat? De animatie makers uit Eindhoven blijven bij de hele productie zo dicht mogelijk bij wat jij, de klant, wilt. Dat kun je letterlijk opvatten, want tijdens de productie van je uitleganimatie zal veelvuldig afgestemd en overlegd worden om te komen tot een animatie die de doelen gaat bereiken die je voor ogen hebt.

Persoonlijke aanpak

Het zou eigenlijk niet zo moeten zijn, maar je zou kunnen zeggen dat de persoonlijke aanpak van Donker Media al magisch is. Hoewel het voor ons vanzelf spreekt dat je de klant bij zijn project betrekt, blijkt dat niet bij alle uitleganimatie bedrijven zo te zijn. Bij Donker Media zien we jouw project als een unieke kans om iets moois neer te zetten. Mooier dan alles wat we eerder deden.

Wil jij de magie zelf ervaren? Kom dan eens langs in Eindhoven voor een rondleiding door onze animatiestudio en zie onze animatoren aan het werk. Ontdek hoe een uitleganimatie laten maken bij Donker Media werkt en wat wij voor jou kunnen betekenen. Een afspraak maken kan per email, of telefonisch: 040-744 02 52