Dozen kopen uit voorraad


Fivetune

Dozen kopen bij Dozenhal. Ze hebben meer dan 2.500 formaten dozen op voorraad en indien gewenst, klaar voor verzending op dezelfde werkdag!

De Dozenhal uit Ermelo is dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven en heeft kartonnen dozen beschikbaar om elk verpakkings-, opslag- of verzendprobleem op te lossen.

Dozen kopen? De Dozenhal ongeëvenaard in kartonnen dozen

U kunt dozen kopen in kleine of grote hoeveelheden, van verpakkingen van 5 dozen tot volledige palletleveringen en van extra lange dozen tot prachtig gekleurde geschenkdozen bijvoorbeeld met deksels. Als u nergens de voor u perfecte doos kunt vinden, bent u bij de Dozenhal ook aan het juiste adres. U kunt er speciaal op maat gemaakte dozen bestellen (mét of zonder opdruk). Het voordeel van het kopen van op maat gemaakte dozen kan er worden bespaard op vulmateriaal. U kunt er dozen kopen in alle soorten en maten en voor veel verschillende toepassingen. Van voordelige verhuisdozen tot de sterkste exportverpakkingen. Als u de voor perfecte doos niet kunt vinden. Ondanks het geruime aanbod hebben ze een ongeëvenaarde service. In keuze, waarde en kwaliteit kartonnen dozen is de Dozenhal ongeëvenaard. Ze hebben letterlijk honderden maten enkele, dubbele en driedubbele wanddozen in het magazijn, klaar voor onmiddellijke verzending. Dus als u op zoek bent naar de juiste maat kartonnen dozen, hoeft u niet meer verder te zoeken.

Welke dozen moet ik kopen bij welke toepassing?

Wanneer u dozen moet kopen zijn er enkele zaken waar u aan kunt denken. Enkelwandige kartonnen dozen zijn ideale dozen voor algemene voorraaddozen of als verzendverpakking tot een gewicht van 10 kg. Dubbelwandige kartonnen dozen zijn ideale dozen bij gebruik voor zwaardere toepassingen. Dit soort dozen kunnen een gewicht tot wel 30 kg dragen. Met grotere kartonnen dozen moet u het karton upgraden van enkele naar dubbele wand, en voor zeer grote of extra sterke dozen kunt u het beste upgraden naar dozen met een drievoudige wand.

Wilt u meer weten over het kopen van nieuwe, gebruikte of op maat gemaakte kartonnen dozen? Voor technische informatie en tips, bel met de vriendelijke professionals van de Dozenhal in Ermelo via telefoonnummer: 0341 – 562 688.