Fijnstralen is synoniem voor luchtgommen


Fivetune

fijnstralen

 

De term fijnstralen wordt vaak gebruikt in plaats van de term luchtgommen. Luchtgommen is eigenlijk een techniek die materialen als hout en metaal, reinigt door middel van luchtdruk in combinatie met keramische parels. Met de luchtgom techniek, kan je bijvoorbeeld de laklaag van een kast verwijderen. 

 

Ik heb mijn oude meubels laten fijnstralen of luchtgommen door de firma Riforma uit Retie , lees er alles over op https://www.riforma.be. Zij hebben heel mooi werk geleverd. Op voorhand had ik een beetje schrik om mijn meubelen uit handen te geven, want ze gaan al lang mee in de familie. Maar ik ben toch wel erg blij dat ik het wel gedaan heb. 

 

Van ter voren wist ik niet goed wat de specialisten bedoelden met luchtgommen. Maar ze hebben me alles goed uitgelegd. Het is fijn om te weten dat het gaat om een milieuvriendelijk techniek die geen schade zou nalaten op mijn meubelstukken. 

 

Nu zien de oude tafel, stoelen en kastjes er weer als nieuw uit. En kan ik er eventueel een nieuwe vernislaag op zetten. Mijn man was al lang blij dat ik niet meer bij hem kwam aankloppen met het vervelende klusje. Ook hij is de specialisten van Riforma erg dankbaar. Nu moet hij zelf de handen niet meer uit de mouwen steken. 

https://www.riforma.be/fijnstralen