Fivetune
Image default
Business

Houten vloeren verdienen een jaarlijkse onderhoudsbeurt

Je moet er echt eens over nadenken om je (verouderde) houten vloeren van Ambifloor ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt te gunnen. Je auto, je CV ketel, je fiets, je kozijnen, je tuin, heel wat (materiële) zaken die je het liefst lang goed houdt, geef je vast ook geregeld een onderhoudsbeurt. Omdat je eventuele problemen ‘voor’ wilt zijn zorg je voor dat goede onderhoud. Net als je gebit, je haar en je huid is het toch niet gek als je ook je houten vloeren een terugkerende onderhoudsbeurt geeft om je vloer er zo optimaal mogelijk te laten uitzien? Toch zijn maar weinig mensen die aan een onderhoudsbeurt voor houten vloeren denken. Hoe zit dat met jou? Heb jij wel eens over een onderhoudsbeurt voor je houten vloeren nagedacht?

Zwoegend je houten vloeren onderhouden, verleden tijd

In vroeger tijden was het heel normaal dat je houten vloeren eens flink onder handen nam. De mouwen opstropen en flink soppen en dweilen. Vaak aan het begin van het voorjaar. Alle ballast die de gure wintermaanden hadden achtergelaten op alle houten vloeren, werden met goed wegpoetsen weer klaar gemaakt voor het nieuwe jaar. Bij oudere houten vloeren is dat tegenwoordig zeker geen overbodige luxe. Een flinke klus, die je met een gerust hart aan de professionals van Ambifloor uit Veenendaal kunt overlaten.

Houten vloeren zonder onderhoud

Houten vloeren knappen enorm op van een fikse schoonmaakbeurt. Wat zeg ik? Alles knapt lekker op van een  onderhoudsbeurt en wordt weer mooi en fris als je het aandacht geeft. Dus ook de houten vloeren uit Veenendaal. Worden de (verouderde) houten vloeren daarna ook nog eens voorzien van de nieuwe toplaag van Ambifloor, dan zijn zelfs deze houten vloeren weer als nieuw. Helemaal klaar voor een nieuwe toekomst. Een toekomst van zo’n tien jaar waarbij een fikse onderhoudsbeurt of voorjaarsschoonmaak niet eens meer nodig zijn! Ja, je leest het goed. Ambifloor uit Veenendaal heeft een toplaag die ook over verouderde maar schoongemaakte en opgeknapte houten vloeren heen kan. Dat is waar ik wel oren naar had. Dus maakte ik een afspraak om onze verouderde houten vloeren uit Veenendaal lekker op te laten knappen en te voorzien van die geweldige toplaag. Onze houten vloeren zien er weer zo goed als nieuw uit. Voor ons een kleine moeite maar met de inzet van Ambifloor uit Veenendaal is er een groots resultaat bereikt! En dat voor de komende 10 jaar!

Related Posts

De vele voordelen van aluminium kozijnen

Online marketing

Je baby’s eerste jaar voor altijd in je herinnering