Humidor kopen voor uw bedrijf


Fivetune

Humidor kopen voor uw bedrijf

Humidor kopen voor uw bedrijf voor het verwennen van klanten en gasten gaat gepaard met een persoonlijke uitstraling. Onze specialisten helpen u hierbij om uw humidor te voorzien van de juiste eigenschappen. Wij bieden vakmanschap met expertise op het gebied van luchtcirculatie door gebruik te maken van de juiste apparatuur en constructie. Vergist u zich niet, simpelweg een een houten kist gebruiken voor het echt laten rijpen van sigaren is niet voldoende. 

Bij het op maat laten maken van een humidor gaat het om uitvoeren van exacte wensen en deze verstaanbaar maken voor de ambachtslieden die zich bezighouden met de constructie. Klanten willen een design, waarbij het voor ons als leverancier van de humidor op maat zeer belangrijk is dat de sigaren voorzien worden van een juiste luchtcirculatie in combinatie met professionele apparatuur voor het bevochtigen. De luchtbevochtiger plaatsen wij altijd in het middel. Hier is het waar het vaak mis gaat bij andere producenten. Het kost u als bezitter van veel sigaren enige ruimte, maar het voordeel is dat de luchtcirculatie automatisch beter georganiseerd is. Dus onderin zit vaak een grote lade met daarin de bevochtiger. Het type bevochtiger is ook van een groot belang, gezien Chinese mismakelaardij de markt overstromen qua aanbod. Er is een groot verschil qua bevochtigers en de manier waarop de lucht met vocht wordt gecreëerd en door de humidor heen getransporteerd wordt. Voor en achterin de humidor moeten we voldoende ruimte voorzien voor het laten circuleren van de bevochtigde lucht. Voor veel bedrijven in luxe producten, restaurants, herenhuizen, lounges en dergelijke maken we humidors welke worden voorzien van
kluisjes. De luchtbevochtiger blaast de bevochtigde lucht achter de kasten naar de top van de humidor. Daarnaast zijn er enkele stukken van hout bevestigd in een hoek, zodat de lucht wordt gedreven in de kluisjes op de achterwand.

Als we kluisjes willen voorzien, daar hebben we ervaring mee. Dat is een combinatie van twee aparte rekken, elk met 6 kluisjes en twee planken voor vakken. Maar geen probleem om op te bouwen die met 10 kluisjes een 1 lade voor de luchtbevochtiger. We moeten er een ruimte voorzien van tenminste 100mm. We moeten onderin de eerste locker 50 mm ruimte die de lucht naar voren circuleren kan. Tussen de voorkant van de deur van de locker en de glazen deur moeten we eenruimte van 40 mm laat de lucht komen neer op de luchtbevochtiger. Aan de achterzijden laten we 100mm ruimte vrij voor de lucht. Dus overweeg: als de hele kast 500 mm diepte verliezen we 100 mm op de backsite,40 mm aan de voorzijde 10mm achterwand, deur van de locker 15 mm – allemaal samen: 500-100-40-10-15 = 335 Dus is de locker 335 mm in diepte. Hebt u 1 deur, 100 cm breedte moet u corrigeren de locker op de muur omdat hetgewicht van de deur zo zwaar is dat het hele kabinet zou kantelen. Goed – voor walk-in humidors geconstrueerd we al dit soort kastjes.

Wij adviseren om een lade-plank te installeren voor het organiseren van uw sigaren als personen de kluisjes geopend hebben. We noemen dit de sigaren presentatielade. Het is verder zeer belangrijk dat de deuren voorzien zijn van perforatie (hier de gaten zijn in de vorm van een tabaksbladeren te krijgen) welke mee zorgdragen voor een omloop van de lucht door de kluisjes. U ziet ook de kleine lade (nu genomen) in de locker voor enkele sigaren. Als schriftelijke was dit een project walk-in humidor. Maar geen probleem om het gebouwd als een stand-alone locker. Niet gemaakt zoals de Chinese kasten uitzien Het zal nooit een functionele locker, omdat er geen aircirculatie binnen is. U kunt als optie de locker maken zonder frontale omloop ruimte en een aparte deur vooraan. De kluisjes zijn goed – niet erg diep. Dus de noodzaak voor een bak lijkt te zijn eenbeetje verouderd omdat je 2 boxen achter elkaar kan zetten en zo is een lade niet zinvol… U verliest 5 cm in hoogte vanwege de opzet van de lade en de bodemplaat en heb je niet echt een voordeel. In elke locker hebt u de lade voor enkele sigaren op de top. Als ze zou worden gemonteerd op een lade-monteur kon niet u hen nemen uit omdat ze zijn vastgesteld. Zo is het beter om een eenvoudige lade die u kunt uitlichten en neem uit volledig voor het regelen van de sigaren binnen. Hier kunt u het systeem zien: lade met 1 tablet zonder ingewikkeld ladesysteem welke enkel kostbare ruimte in beslag neemt. Maar wel een heleboel extra werk, duur en u loos plaats. Wij moeten bouwen op de buitenste corpus en 6 aparte innerlijke corpus waarin elke 2 kasten. De achterkant van de kluisjes is bedekt met een raster om te laten de lucht in de kluisjes. Elke locker heeft een eigen sleutel, wat ons logisch lijkt. De glazen deur van de buitenste corpus heeft geen lock (dit heeft geen zin). Na alle berekening met elektronische bevochtiging, kroonlijst en walnoot oppervlakten kunnen we een prijs berekenen welke evenredig is met het aantal uren aan ambacht, kostbare materialen en unieke, persoonlijke humidor voor in uw bedrijf.Als je echt wilt hebben van verlichting in elke locker is het de vraag waar het lampje moet worden geplaatst. Het heeft geen zin.

Als u verlichting wilt hebben in de locker kunne we een verticale LED in de ruimte tussen de locker deur en glazen deur installeren. Daarom moeten wij speciale LED’s voorzien die resistent zijn tegen de aroma van de Spaanse cederhouten. Anders verliezen zij de helderheid na paar maanden. Verlichting is een extra kostprijs, maar wel luxe.

By the way – wij berekenen altijd een meer dan eerlijke prijs. Vergelijk het met een standaard kabinet dan zijn onze persoonlijke humidors een koopje. En in deze configuratie hebben we slechts 3 tabletten (niet 12) en geen kluisjes voorzien.