Industriële salontafels


Fivetune

Interesse in industriële salontafels? Dergelijke meubels kan men in onze collectie vinden. Industriële salontafels vindt men in diverse soorten en maten. Hierdoor is er altijd wel iets te vinden dat past in uw huidige interieur. Kan men echter geen robuuste tafel of stoere meubels krijgen van het juiste formaat? Dan is het mogelijk om bij ons zo’n industrieel meubelstuk op maat te laten fabriceren. Dan weet men van tevoren dat de afmetingen correct zullen zijn.

Een ander punt is dat onze industriële salontafels ieder uit India komen. Daar zijn ze met de hand gemaakt en zijn dus authentiek ambachtelijk werk. Voor de rest zijn ze betaalbaar en van goede kwaliteit. Wil men dus een tafel die industrieel oogt dan kan men bij ons terecht. Voor alle informatie over hoogwaardige industriële salontafels kan men op de website terecht.

Stoere en robuuste salontafels

De industriële salontafels die we aanbieden zijn stoer en robuust. Ze worden elk met de hand gefabriceerd waardoor ze ieder een unieke uitstraling hebben. Ze zijn er verscheidene vormen te koop. Zo zijn er robuuste tafels die uit een houten plank bestaan met daaronder een wiel. Aan de andere kant bevindt zich een standaard gemaakt van een metalen buis en daarboven zit eenzelfde buis die ietwat is verkort om dienst te doen als handvat. Zo’n stoer en industrieel meubel is ideaal voor als men van simplistisch houdt. Ook zijn er andere industriële salontafels die men kan gebruiken. Men kan denken aan tafels die op pallets lijken. De twee lagen met planken met daartussen een kleine afstand is herkenbaar voor een pallet. De industriële salontafels van dit type hebben tevens nog vier metalen wielen onder het model geplaatst.

Bestel direct een exemplaar

Men kan direct een exemplaar van deze stoere, robuuste en industriële salontafels bestellen. Als men hierover meer wenst te weten kijkt men op onze webshop. Daar vindt men alles wat men dient te weten om de bestelling van een industrieel ogende salontafel soepel en probleemloos te laten verlopen.

https://www.cedgemeubel.nl/