Kantoorruimte huren in de Liemers


Fivetune

Kantoorruimte in Duiven te huur

Kantoorruimte huren in Duiven kun je op een professionele manier regelen bij het kantoorverzamelgebouw Franklin Business center. Wanneer je een compleet gestoffeerde kamer met zonnewering en klimaatbeheersing wilt ben je hier op je plek. Het gebouw heeft voldoende parkeergelegenheid en ligt centraal in een gezellige buurt in Duiven. Bovendien is het kantoorpand goed bereikbaar van zowel de snelweg als openbaar vervoer. Het treinstation van Duiven is op loopafstand en wanneer u in de omgeving van Arnhem een goed alternatief zoekt voor een prettige werkomgeving is Duiven “the place to be”.

Alle faciliteiten op een rijtje

Naast een ruime eigen parkeerplaats met fietsenstalling hebben we bij Franklin ook de schoonmaak goed geregeld. Wekelijks wordt alles schoongemaakt en hoeft u dus niet zelf uw kantoor schoon te houden. Er is een vergaderruimte waar u met klanten kunt gaan zitten en of een presentatie kunt geven. Ook is er een keuken waar u met uw personeel van uw lunch kunt genieten. De goede gevelaanduiding en intercom systeem zorgen ervoor dat u goed bereikbaar bent en uw klanten uw eenvoudig kunnen bereiken. Natuurlijk kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag de beschikking krijgen over uw kantoor. Naast een goede airco met luchtbehandeling en uitstekende zonwering heeft u in de zomer een prettig koele werkruimte. Het pand is professioneel beveiligd en naast het reguliere onderhoud van de tuin heeft u direct een goede internetverbinding.

Verzamelgebouw met mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten kantoorunits te huren bij Franklin in Duiven en wanneer u een professioneel kantoor zoekt in de Liemers is Franklin Business center een echte aanrader. Afhankelijk van de benodigde oppervlakte staat er altijd een kopje koffie voor u klaar bij een bezichtiging door de eigenaar van het pand. Er zijn nog enkele units beschikbaar in dit bijzondere kantoorverzamelgebouw en kom dus gerust eens een kijkje nemen.