LED buislampen toepassen in een Ex-gebied


Overweeg je om de huidige verlichting in een Ex-gebied te vervangen door nieuwe led varianten? Dan is het misschien een idee om eens een kijkje te nemen in het assortiment van Zone Atex. Hier vind je tal van verschillende armaturen die voldoen aan de laatste LED technologieën en ook nog eens geschikt zijn om te gebruiken op toepassen met een verhoogd risico op explosiegevaar. Neem bijvoorbeeld een LED buislamp, deze kom je tegenwoordig steeds vaker tegen op zware industrieën en dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen die deze lamp met zich mee brengt. Naast dat je profiteert van de vele voordelen van LED, heeft deze buislamp ook zelf veel voordeel te bieden. Welke voordelen dit precies zijn, dat gaan we je vertellen in dit artikel!

Waarom kiezen voor LED buizen

Zoals net ook al kort werd benoemd profiteer je allereerst al van de voordelen van de laatste LED technologieën. Zo zijn de lampen veilig in gebruik en kunnen ze urenlang branden zonder warm te worden. Daarnaast hebben LED lampen een extreem lange levensduur en verbruiken ze tot wel 10x minder stroom dan een gloei- of halogeenlamp. Wat ook een fijn voordeel is aan een LED lamp is dat je nooit zonder licht komt te zitten. Wanneer de lamp bijna aan zijn einde is zal hij steeds iets minder fel gaan branden, waardoor je genoeg tijd hebt om een vervangende lamp aan te schaffen.

Voordelig LED aanschaffen

Ben jij voor je organisatie of bedrijf op zoek naar Ex-lampen? Dan is de kans aanwezig dat jij in aanmerking komt voor subsidie op LED verlichting. De zogeheten Energie Investeringsaftrek maakt het nog aantrekkelijker om je huidige verlichting in te ruilen voor nieuwe LED lampen.

https://zone-atex.nl/led-buizen/