Met een verkoopwagen sta je dicht bij je klanten


Fivetune

Zoek je een verkoopwagen (verkoopwagens vind je hier)? Dan ben jij een pure en rasechte ondernemer. Met een verkoopwagen ben je op een andere manier met je klanten bezig. Je vindt het belangrijk dat je als ondernemer naar je klanten gaat. Door juist niet te kiezen voor het huren van een pandje in een grote drukke winkelstraat waar veel publiek komt, bepaal jij zelf wie jouw klanten zijn. Met je eigen verkoopwagen breng jij de winkel bij de klant. Wellicht op een aantal vaste standplaatsen binnen de regio of tijdens drukbezochte jaarmarkten of gezellige braderieën. Jouw klanten zijn allemaal koning. En dat laat je ze zien met je eigen prachtige verkoopwagen van InnovaN trailers uit Ede.

Wat is een verkoopwagen precies?

Een verkoopwagen is speciaal gemaakt voor de ambulante handel: je bent steeds onderweg om je handelswaar bij je klanten te brengen. Je hebt met een verkoopwagen alleen een plek nodig om te mogen staan. De inrichting en afwerking van de verkoopwagen zijn volledig afgestemd op de ambulante handel. Heel anders dan de afwerking of inrichting van een winkel.

Veel soorten verkoopwagens

InnovaN trailers levert diverse soorten verkoopwagens. Het is een modern, innovatief en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Ede (Gelderland). Ze zijn mede dankzij hun jarenlange opgebouwde kennis en ervaring toonaangevend wat betreft het ontwerpen en het produceren van hoogwaardige en zelfs op maat gemaakte verkoopwagens. Mocht je nog niet beschikken over een budget dat je in staat stelt om een verkoopwagen geheel naar eigen wensen te laten maken, kun je bij InnovaN trailers ook terecht voor hoogwaardige tweedehands verkoopwagens. Zelfs is het mogelijk om gedurende een korte periode een verkoopwagen te huren of bij meer zekerheid een verkoopwagen te leasen. Kortom voor elke rasechte en pure ondernemer is er wel een verkoopwagen bij InnovaN trailers te vinden. De professionals van InnovaN trailers helpen en adviseren je graag bij het maken van de beste keuze.

Samen de verkoopwagen ontwerpen

Een speciaal voor jou ontworpen verkoopwagen, voldoet perfect aan jouw eisen zodat je er goed in kunt werken. Daarvoor is het van belang vooraf goed met elkaar door te spreken hoe je de indeling voor je ziet. Een indeling die naadloos aansluit bij de uit te voeren werkzaamheden. Neem gerust contact op met InnovaN trailers om je plannen te bespreken.