Mijn ervaring met een grafsteen van Artea grafmonumenten


Ik was op zoek naar een mooie en bijzondere grafsteen voor mijn opa die helaas dood is gegaan. Mijn opa is gestorven aan de vreselijke ziekte kanker. Hij heeft bijna zijn hele leven er mee moeten vechten en was daarom één van mijn grote voorbeelden. Hoe slecht het met hem ging of goed, hij had altijd een glimlach op zijn gezicht en maakte iets moois van zijn leven. Toen het vreselijke nieuws kwam van mijn opa wist ik zeker dat ik hem op een bijzondere manier wilde herinneren. Op dat moment ben ik begonnen met het zoeken naar de ideale grafsteen voor mijn opa.

Vele grafstenen aanbieders, maar één die voor mij eruit sprong!

Ik ben gaan zoeken op het internet om goede aanbieder te vinden van grafstenen en grafmonumenten. De zoektocht ging moeizaam en elke keer als ik iets had gevonden, was de aanbieder erg duur in zijn prijzen. Uiteindelijk kwam ik bij een aanbieder die betaalbaar was er meer voor mij kon betekenen dan alleen maar een grafsteen, Artea Grafmonumenten. Ik was geïnspireerd geraakt door hun werk en heb meteen een afspraak gemaakt bij het filiaal in Veenendaal. Ze reageerde snel op mijn verzoek en hebben meteen de afspraak ingepland.

Artea grafmonumenten

Toen ik en mijn familie aankwamen bij het filiaal, zagen we al mooie voorbeelden van grafmonumenten. We kwamen binnen en werden meteen goed ontvangen door degene die ons verder zou helpen. We hielden een gesprek over wat mijn opa voor soort man was. Wat zijn hobby’s waren en wat hem zo speciaal maakte. Het was een emotionele afspraak maar degene die ons hielp wist precies wat we wilde. Hij tekende een concept op papier en liet het ons zien. Wij waren helemaal verbaasd! Dit was precies hoe wij het hadden bedacht! Ze wisten onze woorden te visualiseren in een bijzonder mooie grafsteen. Een betere steen hadden wij niet kunnen wensen voor onze speciale opa.

Ik raad Artea grafmonumenten aan!

Artea grafmonumenten heeft mijn opa een mooie grafsteen bezorgt. Eentje die niemand snel zou vergeten, zodat ze mijn opa ook niet snel vergeten wordt. Ben je ook nieuwsgierig geraakt naar Artea’s werk? Kijk dan op hun website voor meer informatie en andere geweldige producten die zij aanbieden. Artea grafmonumenten, bedankt!