Taffe Industriele & Vintage tafels op maat


Fivetune

Tinten hout

 

Bij taffe vintage tafels kan er niet alleen gekozen worden voor het type hout, wagonplanken, eikenhout, oud hout of grenenhout. Ook kan er gekozen worden tussen verschillende soorten verf afwerking in donkere of lichtere tinten. Dus er is een groot aanbod van keuze bij Taffe industriële tafels. Een industriële tafel op maat precies zoals u de tafel wilt. 

Houtsoorten

Naast de keuze voor een industriele tafel op maat kan er ook gekozen worden voor verschillende houtsoorten voor de tafelbladen.  Naast Industriële tafel Eiken, industriele tafel wagonplanken.  en industriële tafel grenen,  kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten behandelingsmethode van de verschillende hout soorten. Een  industriele Wagon planken tafel  kan bijvoorbeeld geborsteld worden of geschaafd.  Beide versies geborstelde planken worden de Wagon planken alleen schoon geborsteld waardoor de oude  donkere uitstraling blijft behouden.  Wat de industriële tafel en  ruige en  ouden uiterlijk geeft.  naast het borstelen kan er ook gekozen worden voor  geschaafde wagonplanken tafel. gietijzeren tafelpoten, machine onderstellen. Deze versie van behandelingsmethoden van de Wagon planken eettafel tafelblad,   zorgt ervoor dat de lichte delen van het hout naar voren komen.  Wat een mooi verschil geeft tussen de lichte en donkere delen.   toen begon planken worden vervolgens gelakt met een hittebestendige en stootvaste lak.  waardoor de tafel makkelijk af te nemen is,  wat goed voor de levensduur is van het hout.  de industriele tafel van taffe  industriele eettafel worden gemaakt om lang mee te gaan kortom een tafel om aan te leven.

 

naast de weg om planken kan er ook gekozen worden voor een eiken industriele tafel,  industriele eiken tafel.  ook bij het ieken is er veel keuze tussen  behandelingsmethoden. Wat voor verschillende Uitstralingen geven wat karakteristiek is voor een industriële eettafel op Maat. www.taffe.nl

 

 

Staal

 

Voor een stalen tafel onderstel word voornamelijk voor las verbinden gekozen. Las verbinden zorgen voor een sterke verbindingen tussen 2 staaloppervlaktes wat uitermate geschikt is voor een stalen tafel onderstel. Alle werknemers hebben een passie voor staalbewerking en maken met passie de stalen tafel onderstellen. 

 

Taffe tafels op maat

Industriële tafels met robuust stalen tafel onderstel, bij Taffe Vintage tafels worden deze tafels naar wens en op maat gemaakt. Omdat Taffe alle tafels in eigen werkplaats op ambachtelijke wijze maakt. Kan er garantie worden gegeven aan een unieke industriële tafel naar wens, die met aandacht voor detail is gemaakt. 

Online aanbod

Er is een online aanbod van oude machine onderstellen of gietijzeren tafel onderstellen te vinden op de website www.taffe.nl. Niet alleen zijn daar gietijzeren tafel onderstellen te vinden maar ook stalen tafelonderstellen. Deze tafel onderstellen worden aangeboden met een wagon eiken tafelblad. 

Franse wagondelen

De wagonplanken uit Frankijk zijn afkomstig uit oude treinwagons en hebben jarenlang dienst gedaan in deze zware industrie. Voordat de wagonplanken gebruikt worden voor een tafelblad worden de wagonplanken geschaafd. Dit zorgt voor een mooi contrast tussen de donkere en lichtere delen in het hout. 


Industriele tafels op maat Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl