Uw Disposables: koffiebekers en toebehoren


Fivetune

Koffie is ook vandaag de dag nog onmisbaar op de werkvloer. Een lekkere kop koffie is niet alleen goed voor je humeur, het heeft ook diverse gezondheidsvoordelen, mits je het natuurlijk met mate nuttigt. Zo heeft het een positieve uitwerking op jouw metabolisme en bevordert de cafeïne zelfs de concentratie. Bij de koffiecultuur komen natuurlijk ook de nodige accessoires kijken. En laat dit nou net hetgeen zijn waar Uw Disposables (koffiebekerbestellen.nl) zich in heeft gespecialiseerd.

Milieuvriendelijke koffiebekers

Zoals hierboven al gezegd, staat Uw Disposables bekend om haar milieuvriendelijke koffiebekers. De bekers – te verkrijgen in een plastic en een kartonnen variant – zijn biologisch afbreekbaar, waardoor ze ook na het gebruik een bestemming krijgen. Tevens bespaar je sowieso al een hoop door van wegwerpbekers gebruik te maken in plaats van de ouderwetse koffiemok. Zo bespaar je ook nog eens flink op water én op energie: goed voor je portemonnee en goed voor de natuur!

Bekers bedrukken

Duizenden witte koffiebekers op een hoop is natuurlijk ook een beetje saai. Om die originele draai aan jouw kantoorruimte te geven, kun je jouw koffiebekers dan ook geheel naar wens laten bedrukken. Eén van de leukste invullingen van deze kans is natuurlijk door jouw bedrijfslogo op de bekers te laten verwerken: niet alleen ideaal voor op kantoor, maar ook zeer geschikt voor op beurzen en voor andere promoties!

Accessoires

Alleen een stel (bedrukte) koffiebekers is natuurlijk niet genoeg. Een zwart bakkie geeft je een lekkere opkikker, maar kan op den duur ook gaan vervelen. Om deze reden bieden we jou diverse koffie accessoires en toebehoren, zoals suikersticks, creamersticks, draagtrays, roerstaafjes (hout en plastic) en vele andere opties. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Uw Disposables? Neem een kijkje op onze website via de link hierboven!