Verkoopwagen


Fivetune

Het inzetten van een verkoopwagen is een uitstekend middel voor ondernemers om de omzet te verhogen. Naast het verhogen van je omzet kan je er ook je naamsbekendheid enorm mee vergroten. Het is goed voor het imago van je winkel. Met het inzetten van een verkoopwagen kan je ervoor zorgen dat je aanwezig bent, en gezien wordt op locaties en gelegenheden die ertoe doen. In feite breng jij je waar naar de klanten in plaats van andersom. Veel winkeliers lopen enorme kansen en mogelijkheden mis doordat ze voor hun klandizie en omzet gebonden zijn aan 1 plek. Dit zijn vaak winkelstraten en winkelcentra. Deze verkooppunten staan vaak al enorm onder druk door de opkomst van webwinkels. Vaak wordt er tevergeefs gevochten tegen leegstand en verval. De opkomst van webwinkels betekent voor velen in de middenstand de ondergang. Dit is werkelijk de nachtmerrie van elke winkelier. In plaats van lijdzaam toekijken hoe je winkel te gronde gaat, kan je ook iets doen! Je weet namelijk dat jouw producten van een hoogstaande kwaliteit zijn en dat je met passie werkt voor je zaak. Een verkoopwagen is het antwoord in de strijd tegen de webwinkel, en zo ook het voortbestaan van je winkel. Innovan Trailers B.V. is bedrijf dat zich hierin specialiseert. Innovan Trailers B.V. levert een verkoopwagen die past bij jouw profiel.

 

Geschikte Verkoopwagen bij Innovan Trailers B.V.

Innovan Trailers B.V. levert de verkoopwagen die het beste past bij jouw concept. We zullen eerst op een rijtje zetten welke productgroepen zich lenen voor de verkoop middels een verkoopwagen. Je moet hier denken aan brood, groente, snacks, kaas, vis, kip en vlees, snoep, kleding, noten en nog veel meer. Innovan  denkt mee als het gaat om veiligheid, hygiëne, opslag en andere praktische zaken. Een verkoopwagen moet uiteraard ook een blikvanger zijn en de uitstraling van je winkel ten goede komen. Ook dit kan je helemaal overlaten aan Innovan Trailers B.V.

Zij leveren fraai uitziende en robuuste verkoopwagens die voorzien zijn van innovatieve snufjes. Wil jij je winkel redden, of je omzet een impuls geven, dan is een verkoopwagen wellicht de oplossing. Laat je inspireren, bezoek de website en neem vrijblijvend contact op.

 

Onderhoud, aanpassingen en Occasions

Heeft je verkoopwagen een onderhoud nodig, of zijn er aanpassingen nodig? Ook dan kan je bij Innovan Trailers B.V. terecht. Een klantvriendelijk en betrouwbaar team denkt mee aan oplossingen voor jou.