Waarom zou ik een office 365 back-up maken?


Fivetune

Eerst wist ik niet waarom vele bedrijven een office 365 back-up lieten maken door een ander bedrijf. Ik dacht altijd dat ik dat ook zelf kon en dat dat niet zo moeilijk moest zijn, totdat ik het zelf uitproberen en dat niet zo goed verliep. Hierdoor ben ik een paar bestanden kwijt geraakt en dat was niet best. Daarom ben ik maar andere bedrijven gaan volgen en gaan kijken naar een derde partij die mij hierin kon helpen.

Redenen waarom een office 365 back-up handig is

Ik heb aan vele andere bedrijven gevraagd waarom ze een professionele office 365 backup lieten maken door een ander bedrijf. Het viel meteen op dat ze allemaal bij dezelfde partij waren gegaan voor deze dienst. Een groot voordeel was vooral dat het bij hun geen ruimte in beslag nam maar juist op een speciale database werd gezet online. Je kon het vergelijken met een soort dropbox. Dit klonk erg interessant. Bovendien was er nog een voordeel dat ze geen limiet hadden aan hoeveel bestanden je kwijt wilden. Sommige bedrijven hadden echt niet normaal veel bestanden, maar konden die allemaal daar kwijt. Ik was nu helemaal overtuigt en wilde dit zelf uitproberen.

Dit bedrijf helpt jou hiermee!

Ik vroeg aan de meeste bedrijven die ik had gesproken waar zij deze diensten lieten doen. De meeste zeiden dat ze het bij backupmyoffice365.nl deden. Dat klinkt inderdaad erg logisch en bezocht hun website. Hun service zag er goed uit en had ook direct goed contact met een medewerker van backupmyoffice365.nl. Ze konden voor mij ook een mooie database maken waarin ik al mijn Office documenten in kon bewaren. Dus nu zijn al mijn bestanden wel veilig en kan er echt niks mee gebeuren.

Contact

Wilt u ook uw Office documenten veilig ergens opslaan zonder dat ze verloren gaan? Via www.backupmyoffice365.nl vindt u meer informatie over de producten en diensten die zij leveren aan u en uw bedrijf. U kunt daar ook meteen hun contactgegevens vinden om hun direct te kunnen bereiken. Zij staan graag voor u klaar om uw bestanden veilig te bewaren.