Wees zorgvuldig met je prachtige Galaxy S6 en bescherm hem met een hoesje


Met de komst van de Galaxy S6 lijkt Samsung het tijdperk met plastic telefoons achter zich te hebben gelaten. Samsung kreeg steeds meer kritiek op het feit dat ze nog plastic smartphones produceerden, terwijl andere populaire merken al bezig waren met metalen toestellen. Met de Samsung Galaxy Alpha werd de eerste stap al gezet met de toevoeging van een metalen rand. Met de Samsung Galaxy S6 is het tij volledig gekeerd, het toestel is nu gemaakt van metaal en glas, wat het een fraaie en luxe uitstraling geeft. Helaas is het aluminium en glas niet goed bestand tegen krassen en beschadigingen. Een telefoonhoesje is geen overbodige luxe. Ontdek bij Casimoda het brede aanbod in telefoonhoesjes en kies er één uit die bij jouw wensen past!

Specificaties Samsung Galaxy S6

Hierboven is er al iets over de vormgeving en behuizing benoemd. De Galaxy S6 heeft een scherm ter grootte van 5.1 inch met een haarscherp QUAD HD Super AMOLED scherm. De telefoon laadt 1,5 keer sneller op dan voorgaande modellen en heeft ook de mogelijkheid om draadloos op te laden. Verder is de smartphone voorzien van een supersnelle Octa Core processor met een 16.0 MP-camera voor heldere foto’s.

Bescherm je Galaxy S6 met een cover

Zoals je leest is het paradepaardje van 2015 van Samsung een zeer uitgeruste en luxe telefoon. Een telefoon die waarschijnlijk jaren mee kan gaan, mits je er voorzichtig mee omgaat. Aan de vormgeving van de S6 is veel aandacht besteedt, zorg er daarom ook voor dat hij er zo mooi en als nieuw uit blijft zien. Je smartphone heb je waarschijnlijk de hele dag bij je, de kans dat hij een keer uit je handen glipt is vrij aannemelijk. Voorkom blijvende schade aan je telefoon met een cover. Een Galaxy S6 cover beschermt je toestel tegen vallen en stoten. Niet alleen is schade aan je telefoon lelijk, maar het kan er ook toe leiden dat hij slechter functioneert. Niets zo irritant dan een barst in je scherm of dat het zelfs helemaal uitvalt door de schade.

Soorten Samsung Galaxy S6 hoesjes

Bij Casimoda begrijpen we dat je de prachtige Galaxy S6 niet wilt wegstoppen in een lelijk hoesje. Ons assortiment bestaat daarom uit zorgvuldig gekozen hoesjes met veel variaties. Je hebt keuze uit een plastic of TPU (rubber/siliconen) hoesje. Beide soorten beschermen zowel de achterkant als de zijkant van de telefoon. De telefoonhoesjes zijn van dun materiaal gemaakt, maar bieden wel optimale bescherming tegen krasjes en stootschade. Door het slanke design van de telefoonhoesjes past je smartphone nog prima in je zak.

Soorten designs

Je vindt bij Casimoda een ruim aanbod aan verschillende unieke designs die gebaseerd zijn op de laatste trends. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit afbeeldingen met dieren, teksten, glitter, etnische prints en strakke zwart-wit designs. Kijk gerust eens rond, een keuze maken wordt misschien nog wel lastig met al die vrolijke covers. En ben je je telefoonhoesje naar verloop van tijd zat? Dan ruil je hem gewoon weer in voor een nieuwe!

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-s6-hoesjes/